TJEDNI HOROSKOP

OVAN ( 21.03 – 20.04.)

LJUBAV: Nakon nesuglasica koje traju već neko vrijeme došlo je doba za otvoren razgovor s partnerom kako bi i jedan i drugi znali na čemu ste i kakvi su vam planovi. Budite iskreni i dobronamjerni. Kako Sunce još uvijek prolazi Ribama, a vaš vladar Mars je u Biku, trebate odmarati. No, kako vam Venera daje dobar izgled, budite otvoreni na nove ljubavne izazove.
POSAO: Kako bi posao mogao napredovati, svi uključeni moraju vrlo jasno dati do znanja kakve imaju želje i što su spremni uložiti u to. Na nesreću, vaši su kolege prilično tihi i trebali biste ih potaknuti na dogovor. U ovom je razdoblju najbolje držati se čvrstog i promišljenog rasporeda aktivnosti na koji morate obratiti puno pažnje. Stalne promjene na poslovnom planu ne daju vam mira, stoga budite spremni na sve.
ZDRAVLJE : Pripazite na prehranu.

BIK (21.04. – 21.05.)

LJUBAV: Prilično mirno razdoblje na osobnom planu koje prvenstveno trebate iskoristiti za odmor u krugu obitelji i najbližih prijatelja, kako ne bi rasipali energiju na upoznavanje drugih ljudi. Venera u ludom Vodenjaku i gužva u vodenim znakovima naglašavaju želju za tjelesnim užicima, ali kako je Saturn u Jarcu, ipak trebate biti vrlo pažljivi i realni. Velik broj društvenih obaveza ne znači nužno da ste popularni i traženi.
POSAO: Financijska situacija nije blistava, no u ovom razdoblju biste mogli nešto učiniti po tom pitanju ako se usredotočite na posao i privedete kraju stvari koje možda niste započeli sami, ali su vam na kraju pale u krilo. Opreza u poslovnim aktivnostima nikad nije previše, a ovoga tjedna neće vam se otvarati nove mogućnosti za napredovanje ili poboljšanje statusa. Stoga, bacite se na završavanje onih stvari koje skupljaju prašinu na dnu ladice.
ZDRAVLJE: Odmor, san i zdrava hrana riješit će vas stresa.

BLIZANCI (22.05. – 21.06.)

LJUBAV: Konstelacija s Mjesecom donijet će zanimljivo razdoblje puno važnih događaja na privatnom planu. Ključno je da ostanete svoji i nastupate iskreno pa će sve završiti na najbolji način. Kako je Saturn i dalje u Jarcu, što predstavlja osjetljiv dio vašeg horoskopa, možete očekivati razrješenje nekih životnih situacija koje vas muče već duže vrijeme.
POSAO: Napokon vam zvijezde donose više jasnoće u odnosima na poslu, kao i mogućnost da napokon dođete do dogovora s kolegama o novim idejama koje ste im iznijeli pred par tjedana. To bi i vama i njima bilo od ključne važnosti. Naći ćete se u fokusu zanimanja kolega, a položaj planeta dat će vam mogućnost da na najbolji način pokažete sve što znate i napokon dobijete zaslužene nagrade.
ZDRAVLJE: Dobro.

RAK (22.06. – 22.07.)

LJUBAV: Osjećate kako ste upravo preživjeli prilično turbulentan period u kojem se dogodilo svašta, a vi ste doživjeli nekoliko teških situacija koje su vas povrijedile. Zacijelite rane u društvu najboljih prijatelja. Otvoreniji pristup vlastitim osjećajima i potrebama donijet će vam napredak u vezi koja vam je vrlo važna. Počnite više i lakše davati partneru, što će naići na oduševljenje i povećanu pažnju druge strane, pa će i vama biti puno ljepše.
POSAO: Malo više pažnje dnevnim rutinskim poslovima donijelo bi vam mogućnost da se opustite i iskoristite slobodno vrijeme za analizu situacije i planiranje slijedećih koraka koji bi vam trebali omogućiti napredak. Otvaraju vam se nove prilike u suradnji s inozemstvom, a posebnu pažnju obratite na mogućnost dodatne edukacije kojom biste zatvorili rupe u znanju i vještinama koje su u zadnje vrijeme isplivale na površinu.
ZDRAVLJE: Čuvajte se manjih ozljeda.

LAV (23.07. – 22.08.)

LJUBAV: Sačuvajte svoj privatni život za sebe, kako ne bi cijeli svijet uočio da imate problema s voljenom osobom koji su proizašli iz nekih karakteristika ponašanja koje vaš partner nikako ne želi promijeniti. Mars je i dalje u Strijelcu i oslobađa blokiranu energiju. Napokon imate priliku izraziti se bez bojazni da ćete biti krivo shvaćeni, pa krenite i vi naprijed bez straha.
POSAO: Uvjereni ste da radite sve što je u vašoj moći da posao ne trpi zbog krize, no kolege dijele suprotno mišljenje. Iako ste vi u pravu, a oni se ne zalažu dovoljno, nemojte im to nabijati na nos da ne pokvarite i ono malo stvari koje idu dobro. Gužva u Biku dodatno je zakomplicirana nepredvidivim Uranom, koji izaziva konfuziju i mogućnost financijskih problema. Lako je moguće da ćete morati otkazati neka planirana putovanja zbog nepredviđenih izdataka.
ZDRAVLJE: Stres izbacite vježbanjem.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

LJUBAV: Pokušajte zaboraviti sumnje koje vas izjedaju u vezi iskrenosti vašeg partnera i ostavite sve mogućnosti otvorene. Planete su vam sklone i vaš privatni život moći će se srediti jednim iskrenim razgovorom. Aspekt Urana u Biku i Mjeseca u Ovnu napokon vam daje mogućnost rješavanja problema koji su se nakupili u privatnim odnosima. Vjerovali ili ne, u nekim ćete situacijam proći najbolje ako ne radite apsolutno ništa, već prepustite da se stvari razvijaju same.
POSAO: Zapreke koje stoje na putu vašeg napredovanja na poslu uskoro ćete morati ili preskočiti ili zaobići. Budite spremni napraviti neke promjene nužne za kvalitetnije funkcioniranje i suradnju s kolegama kako biste savladali probleme. Želja za napredovanjem ponovno se probudila u vama, a nije riječ samo o proljetnom raspoloženju. Napravite brzu inventuru svojih dostignuća i situacije u kojoj se nalazite, mogućnosti će se otvoriti same, a na vama je da ocijenite koliko su dobre za vas.
ZDRAVLJE: Umor vas polako izjeda, odmorite se.

VAGA (23.09. – 22.10)

LJUBAV: Imate određene rezerve prema trenutnoj vezi, i niste joj se posvetili punim srcem. Razmislite još jednom zbog čega imate takav pristup, a pomoć očekujte jedino od svojih iskustava koja su slična trenutnom. Sad kad je Mars u Biku, osjećate da ste traženiji i poželjniji, no ipak je bolje da se i sami malo potrudite riješiti neke stvari nego čekati kod kuće da zazvoni telefon.
POSAO: Projekti koji su gotovo propali zbog loše komunikacije s kolegama imaju još uvijek šanse preživjeti u slučaju da shvatite kako je najbolje prepustiti drugima da se glupiraju. Vama bi bilo pametnije razmisliti što i kako dalje, jer mogućnosti se otvaraju. Energija vam se vratila, pa što više uložite u posao, više će vam se i vratiti. Ipak, nemojte krenuti kao buldožer, nego promišljeno i fokusirano, jer ćete jedino tako izbjeći zamke nerazumijevanja i nepovjerenja.
ZDRAVLJE: Prilično dobro, ne brinite.

ŠKORPION (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Iskrenost je temelj svakog kvalitetnog odnosa, a vaša veza u zadnje vrijeme prilično trpi zbog toga što se neke stvari taje. Ovog će tjedna isplivati na vidjelo, pa budite spremni na donošenje teških odluka. Mjesec u Ovnu donijet će nove i neočekivane mogućnosti na ljubavnom planu. Ipak, ako ste neodlučni, ova će kombinacija samo pojačati vašu zbunjenost i uzrokovati dodatne probleme. Zato, prvo se odlučite što želite pa tek tada djelujte.
POSAO: Vrijeme je za ozbiljan razgovor na poslu, jer vaša financijska situacija ne dozvoljava više eksperimentiranja i neozbiljnosti kojima kolege ugrožavaju posao i vašu egzistenciju. Dajte svima do znanja da ste odlučni i nepokolebljivi. Uđite u sve nove projekte otvorena srca, ali i bez prevelikih očekivanja. Takav će vam pristup omogućiti realnije sagledavanje situacije i potreban mir i hladnu glavu koja će vam donijeti odlučujuću prevagu i pobjedu.
ZDRAVLJE: Moguće manje prehlade i alergije.

STRIJELAC (22.11. – 21.12)

LJUBAV: Neki ljudi će uložiti prilično truda kako bi vam se svidjeli, i vama još uvijek nije jasno koje su prirode ti odnosi. Sjednite i dobro razmislite, obratite pažnju na male znakove koji će vas odvesti do ispravne odluke. Možete očekivati probleme na privatnom planu, koji će uglavnom biti povezani s financijama i zajedničkim odgovornostima za koje vaši ukućani smatraju da nisu ravnomjerno raspodijeljene. Trebat će vam puno takta i diplomacije za izglađivanje situacije.
POSAO: Raspored planeta tjera vas da posegnete za zvijezdama, i kad malo bolje pogledate vidjet ćete da nisu nedostižne kako ste mislili. Pamet u glavu, pažljivo procijenite svoje mogućnosti i krenite naprijed. Ako ste odgađali važne promjene na poslu, samo ste se doveli u situaciju da budu dramatičnije i iznenadnije. Stoga, pronađite vremena i energije i sredite stvari prije nego što bude prekasno.
ZDRAVLJE: Malo više pažnje posvetite svojoj prehrani.

JARAC (22.12. – 20.01.)

LJUBAV: Malo bi trebalo preusmjeriti energiju koju ulažete u odnos s partnerom, i nemojte se bojati da će to biti pogrešno shvaćeno. Odvojite štogod vremena za sebe, kako biste mogli promisliti što i kako dalje. Nije vrijeme za donošenje ishitrenih odluka, samo polako i mirno, sve će biti u redu.
POSAO: Nemojte brzopleto srljati u nove investicije, ostanite oprezni kao i inače jer ovaj tjedan vam trošenje nije dobro aspektirano. Takav pristup donijet će vam poštovanje nadređenih, a moguća je i nagrada. No, kad i ako dođe budite dovoljno jasni u dijeljenju zasluga s kolegama koje imaju svoje prste u tome.
ZDRAVLJE: Budite spokojni, sve ide kako treba.

VODENJAK (21.01. – 19.02.)

LJUBAV: Najgore je prošlo, i vaša će veza ponovno dobiti jasnoću i mogućnost dvosmjerne komunikacije. Budite konstruktivni, zaboravite na povrijeđen ponos i spasite što se spasiti dade, vrijedno je svakog truda. Nužno trebate presložiti prioritete u životu, a na to će vas natjerati Mars i Venera u Biku i Vodenjaku. Ipak, pomoć će stići od Mjeseca u Ovnu i Urana u Biku koji će omogućiti popravljanje problema u komunikaciji s okolinom.
POSAO: Morali biste malo jače udariti šakom po stolu kako biste bili shvaćeni na ispravan način. Povučeno ponašanje nikad vam nije donosilo financijsku korist, pa neće ni sada, stoga pokažite odlučnost na pravim mjestima. Dobit ćete ponudu za pomoć iz prilično neočekivanog izvora, pa dobro razmislite da li je to dobro rješenje za rasplet trenutne situacije. Prije prihvaćanja i ulaska u bilo kakve aranžmane dobro ispitajte pozadinu ponude.
ZDRAVLJE: Dosta dobro, opustite se.

RIBE (20.02. – 20.03.)

LJUBAV: Iako će profesionalni dio života ovog tjedna dominirati nad privatnim, nemojte dozvoliti da vam neke stvari koje se događaju promaknu, jer bi mogli krivo tumačiti neke poteze voljenih osoba. Razdoblje smirivanja u privatnim odnosima napokon je došlo, jer će vam aspekti Urana, Merkura i Mjeseca dati mogućnost realnijeg sagledavanja svijeta i odnosa s ljudima.
POSAO: Još jednom dobro razmislite što zapravo želite, jer ponude koje stižu na vaš stol mogu zadovoljiti većinu kriterija koje postavljate. No, kako su prilično različite, trebate dobro odvagnuti što je zapravo najbolje za vas. Važne promjene su na putu, no još uvijek nije vrijeme za otkrivanje svih karata koje držite skrivene u rukavu. Djelujte mirno i proračunato, bez ikakvih naglih poteza, i pripremite teren na najbolji mogući način.
ZDRAVLJE: Odlično.

Možda Vas zanima