‘Stavljali su mi kukce u torbu u školi, tako sam dobila astmu’

Reagirala sam tako od straha jer imam astmu koju sam dobila od toga, objasnila je Hana, a Goran je rekao da ju prvi put vidi s pumpicom. Hana mu je rekla kako je ovo prvi napadaj u posljednjih šest mjeseci

U emisiji showa ‘Superpar’ djevojke su se morale ‘boriti’ s žoharima, zmijama, crvima, ribama i štakorima kako bi pronašle dijelove slike koju su naposljetku trebale složiti u cjelinu. Muškarci su uložili velike svote novca na svoje partnerice, a najviše je izdvojio Goran Jurenec (39).

Međutim, Goran se precijenio. Na svoju Hanu Rodić (21) uložio je 5.500 kuna od ukupno 7.000, a ona nije htjela ni pokušati proći izazov. Čim je došla do prve prepreke, počela je histerizirati i plakati.

– Ja to ne mogu, bojim se žohara – ponavljala je Hana svom dečku, ali on ju je uvjeravao da svejedno treba pokušati.

Hana se nije dala pa je odustala i tako ‘spiskala’ 5.500 kuna za koliko se njezin dečko kladio.

– Mislio sam da će pokazati da nije neka princeza koja se samo zna šminkati – rekao je Goran, razočaran jer je njegova cura odustala.

– Ti bi trebao imati razumijevanja i kladiti se kako sam ti rekla – govorila mu je Hana kroz suze.

Kada su se vratili u vilu, Goranu i dalje nije bilo jasno zbog čega Hana nije ni pokušala proći poligon.

– Dok sam bila u osnovnoj školi, maltretirali su me tako što su mi ubacivali kukce u torbu, a imala sam i strah otprije. Reagirala sam tako od straha jer imam astmu koju sam dobila od toga – objasnila mu je Hana, a on je samo hladno rekao da ju prvi put otkako su zajedno vidi s pumpicom za astmu u rukama. Hana mu je rekla kako je ovo prvi napadaj u posljednjih šest mjeseci.

– Onda se svega bojiš osim šminke – odbrusio joj je Goran, na što je ona izašla iz prostorije i nastavila plakati.

Razgovor su, pak, nastavili u spavaćoj sobi.

Smeta ti ako ti netko kaže da si samo princeza, a ništa ne radiš da to promijeniš. Kako možeš znati da nešto ne znaš ako nisi probala? To je ta tvoja negativnost – nije odustajao Goran, a Hana mu je objasnila zbog čega je došla u show.

Htjela sam da se ovdje malo bolje upoznamo i pokažemo kakvi smo zapravo – rekla mu je te zaključila da su ispali uštogljeni.

Izvor : 24 sata
Foto : RTL

Možda Vas zanima