Osvojite ulaznice za film: Nevjerojatan život psa Enza

U suradnji sa Cinestar kinom, BnM Portal daruje nekome od Vas 1x2 ulaznice za film Nevjerojatan život psa Enza!

Film je temeljen na popularnom romanu Gartha Steina prevedenog na 38 jezika, koji je tri i pol godine bio na popisu bestselera. U glavnim ulogama u filmu NEVJEROJATAN ŽIVOT PSA ENZA su Milo Ventimiglia i Amanda Seyfried, dok psu Enzu glas daje Kevin Costner.

Denny Swift, Enzov skrbnik, silno želi biti vozač Formule 1, a Enzo je kroz njihovu povezanost dobio uvid u ljudsko razmišljanje i tehnike potrebne na trkalištu, koje su jednako korisne u životu. U filmu pratimo Dennyja i njegove najveće životne ljubavi: suprugu Eve, kćerkicu Zoë te najboljeg četveronožnog prijatelja Enza.
Enzo je gledao dokumentarac o Mongoliji gdje postoji vjerovanje da kad pas završi svoj životni put, njegova sljedeća inkarnacija je čovjek. Enzo se želi reinkarnirati kao čovjek, imati ruke i moć govora.

Baš kao i u romanu, i u filmu je narator mudri i filozofski nastrojeni pas Enzo. Redatelj je Simon Curtis (Goodbye Christopher Robin, My Week with Marilyn), koji o naratoru kaže: „Enzo je briljantan narator i vrlo je pronicljiv. Ponekad je u pravu, ponekad nije, ali to je sve dio užitka. On uvijek ima najbolje namjere i velika mu je želja vratiti se na ovaj svijet kao čovjek. Najdraže mi je u filmu što smo neke momente gledali već tisuću puta u raznim filmovima – rođenje djeteta, hapšenje glavnog lika, vjenčanje – no nismo to sve isto gledali iz pseće perspektive, pa je ovo vrlo svježe i originalno.“

Označite u komentaru ime osobe koju vodite u kino te možda baš Vi budete sretni dobitnik/ica!
Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 28.08.2019. u CineStaru Zadar i CineStaru Šibenik.
Dobitnike ćemo objaviti u utorak, 20.08.2019.

Možda Vas zanima