Salma Hayek attends Kering Women in Motion photocall during the 71st annual Cannes Film Festival at Majestic Hotel on May 13, 2018 in Cannes, France.//HAEDRICHJM_1330024/Credit:JEAN-MARC HAEDRICH/SIPA/1805131349, Image: 371522269, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press

Neka od najvećih holivudskih glumačkih imena stižu u Rovinj

Neka od najvećih holivudskih glumačkih imena, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Ryan Reynolds, dolaze u Rovinj gdje će snimati nastavak uspješnog akcijskog filma iz 2017. "The Hitman's Bodyguard", potvrdio je gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga, koji kaže da je taj grad već izdao potrebne dozvole za snimanje holivudskog spektakla.

“Mogu potvrditi da je Grad obavio sve potrebno i ponudio pomoć za snimanje. Prema izdanim dozvolama, snimanje bi trebalo započeti već početkom travnja i potrajati mjesec dana”, kaže Paliaga, javlja Glas Istre.

Nepoznato je gdje će biti smještene najveće zvijezde filma, ali sigurno je da će imati poseban tretman s najvišom razinom usluge.

Rovinjski gradonačelnik otkrio je i da će za potrebe snimanja biti izgrađen filmski kamp u staroj Mirninoj hladnjači i oko nje.

FENA

Možda Vas zanima