CINESTAR NAGRADNO DARIVANJE! Pogledajte animirani film Uglydolls!

Osvojite dvije ulaznice i pogledajte novi animirani film Uglydolls u Cinestar kinima!

Nekonvencionalnost vlada u filmu UGLYDOLLS, novoj animiranoj glazbenoj avanturi kompanije STXfilms s glumačkim i pjevačkim talentima Kelly Clarkson, Nickom Jonasom, Janelle Monáe, Blakeom Sheltonom i Pitbullom. Film je inspiriran jedinstvenim i omiljenim globalnim fenomenom plišanih igračaka iz 2001. godine.

Kombinirajući zabavu, glazbu i avanturu, s likovima i svjetovima kakve publika još nije doživjela, UGLYDOLLS slavi prihvaćanje, raznolikost, osnaživanje, radost i prijateljstvo i nastojanje da budemo najbolja verzija sebe.
U neodoljivo drugačijem gradu po imenu Uglyville, slavi se sve što je čudno i drugačije i ljepota je više od onoga što je vidljivo okom. Ovdje slobodoumna Moxy i njezini prijatelji žive svaki dan u vihoru blaženstva slaveći život i njegove beskrajne mogućnosti. Jedinstveni stanovnici Uglyvillea povremeno gledaju u nebo iznad grada gdje će se pojaviti novi UglyDoll kojeg će prihvatiti u zajednicu.

Moxy (Kelly Clarkson) voli svoj život u ovom neobičnom gradiću, ali njezina znatiželja tjera je da se zapita postoji li išta s druge strane planine ispod koje se smjestio Uglyville. Moxy okuplja svoje najbliže prijatelje i kreće na putovanje na kojem otkrivaju drugi grad, Savršenstvo (Perfection), gdje se konvencionalnije igračke obučavaju prije nego ih pošalju u „stvarni“ svijet da pronađu ljubav djeteta.
U gradu Savršenstvo, Moxy i njezina ekipa susreću savršenu igračku Loua (Nick Jonas), koji je zadužen za obuku novaka. Tu će se UglyDolls suočiti s tim što znači biti drugačiji, boriti sa željom da budu voljene i na koncu otkriti da ne moraš biti savršen kako bi bio predivan jer je najvažnije kakav si „iznutra“.
Liniju ovih plišanih igračaka osmislili su David Horvath i Sun-Min Kim. Brend UglyDoll ubrzo je stekao svoje fanove diljem svijeta, a 2006. godine Udruženje industrije igračaka dodijelila mu je titulu Igračka godine.

Pratite BnM Portal te u utorak, 14.05.2019. otkrijte tko su sretni dobitnici karata!

Možda Vas zanima