Bure centar i BnM Media podijelili bogate nagrade: Primopredaja automobila i skutera

Bogat nagradni fond osigurali su : glavni sponzor „ Bure centar“ zatim „ Trofej auto Zadar““, restoran „CarpyMore“ Biograd, „ Mikronis d.o.o, i „ Terra travel“ Zadar.

Sretne dobitnice Dijana Mikić i Vesna Šekulin danas su u prostorijama BnM radija preuzele ključeve svojih novih vozila, a ista su osvojile sudjelujući u nagradnom darivanju koje je povodom 30-og rođendana radija organizirala BnM Media. Na plaži Bošana protekle srijede, 31. srpnja održana je proslava rođendana na kojoj su izvučena imena sretnih dobitnika , tako je glavna nagrada Toyota Aygo razveselila Dijanu Mikić iz Šibenika koja je uoči današnje primopredaje izjavila:

– Nagrada me oduševila, nisam se ničemu nadala i kada su mi javili da sam osvojila automobil bila sam presretna. Toyotu ću ja voziti i baš mi je drago što je crvene boje, ma odgovara mi u svakom pogledu – izjavila je zadovoljna Dijana.

Vesna Šekulin iz Biograda na Moru kroz smijeh je izjavila kako je zapravo očekivala automobil, no s električnim skuterom marke Sne, kojega je osigurao hotel Carpymore , je ipak više nego zadovoljna.

– Zadovoljna sam osvojenim skuterom, a vjerujem kako su još sretnije kćer i unuka jer će ga one stalno koristiti, a posebno će im dobro doći u ovim ljetnim gužvama jer je malen i svuda može proći- zaključila je Vesna.

Treću nagradu , 4-dnevno putovanje za dvoje po izboru, sponzora „ Terra travel“ osvojila je Merica Stojanov iz Pakoštana koja nažalost nije mogla nazočiti primopredaji zbog posla.

Bogat nagradni fond osigurali su : glavni sponzor „ Bure centar“ zatim „ Trofej auto Zadar““, restoran „CarpyMore“ Biograd, „ Mikronis d.o.o, i „ Terra travel“ Zadar.

Veliko hvala za pomoć u realizaciji ide i za restoran „ Maškovića han“, restoran „ Peperino“, caffe bar „ Sumpreš“, igraonicu „ Zazu“ i ekipu iz „ Balboa Gym-a“ te volonterima GD Crvenog križa.

Možda Vas zanima