Završena manifestacija “Čarobni otok “ Pašman

Tijekom četiri tjedna koliko je trajala, manifestacija “ Čarobni otok “ Pašman uspjela je oživjeti i ujediniti stanovnike Otoka Pašmana. Blagdanom Sveta tri kralja spuštena je zavjesa prvog izdanja “Čarobnog otoka „ . U sklopu manifestacije održavao se bogat program na otvorenom , kao i klizalište koje je tijekom cijelog adventa bilo prepuno.

„Najviše od svega želimo zahvaliti svima koji su nas posjetili i zajedno s nama uživali te onima koji su dali svoj nesebični doprinos kako bi sve moglo funkcionirati.
Ovo vrijeme obilježili su smijeh, zajedništvo, ljubav, druženje i mnogo mnogo drugih emocija, a najviše od svega ovaj Čarobni otok doista je postao čaroban zbog radosti koju ste vi svojim prisustvom donosili jedni drugima. Svojom radošću olakšali ste i nama bure, zimu i rad.
Sigurni smo da je bilo organizacijskih i tehničkih pogrešaka ali osmjesi kažu kako nam sve to niste zamjerili “
– kazala je Petra Perinović

Stanovnici Otoka Pašmana prepoznali su trud, zalaganje i vrijeme uloženo u organizaciju manifestacije , jer je manifestacija brojem posjetitelja, izvođača i sudionika nadmašila prvotna očekivanja .

„Ostavljamo vas sa željom da se ova manifestacija nastavi i iduće godine te raste zajedno sa vama.
Ne zaboravite biti radost svojim najbližima, susjedima, prijateljima, poznanicima pa i neznancima kroz čitavu godinu.
Nije trebalo dugo razmišljati kako u jednoj riječi sažeti ova četiri prekrasna tjedna. Radost se nametnula sama od sebe . “
– U ime Čarobnog otoka, Petra Perinović TZO Pašman.

Možda Vas zanima