‘Vedran je izgubio život dok je savjesno obavljao svoj posao…’

Vedran Marović (29), djelatnik Doma zdravlja Dubrovnik, bio je za volanom vozila sanitetskog prijevoza kad je na njega i još jedan automobil naletjela cisterna. Vedran je poginuo na mjestu.

1.302

U teškoj prometnoj nesreći u Banovićima kraj Dubrovnika u ponedjeljak ujutro poginuo je vozač (29) sanitetskog prijevoza. Na njegovo vozilo i još jedan automobil naletjela je cisterna koja je prešla u suprotan trak.

Kako je na Facebooku objavio Dom zdravlja Dubrovnik, poginuo je Vedran Marović.

– Dana 25.veljače, u ranim jutarnjim satima iznenadno nas je napustio naš dragi kolega i prijatelj Vedran Marović, vozač Saniteta, izgubivši život u tragičnoj prometnoj nesreći, dok je savjesno i predano, kao i uvijek, obavljao svoj posao. Još nesvjesni konačnosti njegova odlaska, u dubokoj boli i tuzi suosjećamo s obitelji neprežaljenoga nam Vedrana. Djelatnici Doma zdravlja Dubrovnik.
Vedran Marović 19.04.1990. – 25.02.2019. – objavio je Dom zdravlja Dubrovnik.

Podsjetimo, u nesreći su sudjelovali cisterna splitskih registracija, sanitetsko vozilo dubrovačkih i automobil daruvarskih registarskih tablica.

Vozač (32) cisterne je, krećući se u pravcu Dubrovnika, iz još neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u Citroen zaštitarske tvrtke iz Zadra, a potom i u sanitetsko vozilo koji su se kretali u pravcu Splita.

Na mjestu nesreće poginuo je 29-godišnji Dubrovčanin, dok su vozači Citroena i Volvo cisterne izvan životne opasnosti.

Izvor : 24 sata
Foto : grgo jelavić/pixsell/facebook