Radionice za očeve „Rastimo zajedno” u Dječjem vrtiću “Biograd”

Nakon dvije godine uspješno odrađenih ciklusa radionica za očeve, novi ciklus radionica u ovoj pedagoškoj godini počinje 28.11.2019. u 17h

Kroz radionice želimo posebnu pažnju posvetiti ulozi očeva u ranom djetinjstvu s obzirom na spoznaju da očeva uključenost, osjetljiva podrška i poticaj u prvim godinama djetetovog života daju jedinstveni doprinos djetetovom dugoročnom psihosocijalnom razvoju. Klub s očevima prilika je da čujemo kako očevi žive svoje očinstvo te kako ih se može poduprijeti u ostvarivanu njihove važne uloge u djetetovom razvoju.

Cilj nam je stvoriti poticajno i podražavajuće okruženje u kojem će očevi zajedno s voditeljicama i drugim očevima, međusobno, steći nova saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine nošenja sa zahtjevima roditeljstva i razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo.

Očekuju vas četiri radionice koje će se održavati jednom tjedno. Teme radionica: Očinska uloga u ranom djetinjstvu, O očevima i osjećajima, O očevima i majkama i Tata od zanata. Radionici će se održavati u Dječjem vrtiću „Biograd“ Marina Držića 1.

Voditeljice radionica su stručna suradnica pedagoginja Višnja Milačić Žurić i odgojiteljica Antonija Kolačko.

Svi zainteresirani očevi svoj dolazak mogu prijaviti kod pedagoginje ili na broj mobitela 0921187474. Na radionice se mogu prijaviti i očevi čija djeca nisu upisana u Dječji vrtić „Biograd“. Očevi, Grada Biograda prijavite se! J

„Ne mogu se sjetiti niti jedne jače potrebe u djetinjstvu od sigurnosti koju pruža otac“ Sigmund Freud

Možda Vas zanima