Kolakušić najavio kandidaturu na predsjedničkim izborima

Kolakušić je sinoć šutio. Ali dok je glasao najavio je koji će mu biti prvi potez ako bude izabran

Do Mislava Kolakiušića sinoć su pokušavali doći svi mediji, ali i brojni građani su se raspisali po društvenim mrežama kada će se Kolakušić obratiti javnosti. No, on je jučer poručio “Večeras sam s obitelji i ne dajem izjave”.

No, kada je glasao najavio je već koji će mu biti prvi potez ako osvoji mandat.

U izjavi medijima Kolakušić je jučer tijekom dana kazao da očekuje da građani izađu u velikom broju te da očekuje izlaznost od 30 posto.

“Mi očekujemo da ćemo ostvariti dva mandata i da će se time pokrenuti Hrvatske jer promjene svi zaslužujemo i one su nužne”, rekao je Kolakušić.

Na pitanje koji će mu biti prvi potez ako uđe u Europski parlament rekao je: “Prvi potez je da se kandidiramo na predsjedničkim izborima”.

Građanima je nakon toga poručio: “Građani odlučuju. Na zadnjim izborima dogodilo se nešto nevjerojatno. HDZ je osvojio 10 posto, a s tij 10 posto je osvojio 50 posto zapravo, odnosno 6 mandata. Građani to ne smiju dopustiti nego moraju izaći i glasati. Ne smiju dopustiti da 10 posto građana odlučuje o njihovoj sudbini i sudbini njihove djece”.

Mislav Kolakušić osvojio je 68.882 preferencijalnih glasova te zauzeo drugo mjesto ukupno odmah iza Ruže Tomašić koja je osvojila 69.989 glasova.
N1info

Možda Vas zanima