KRVAVA DRAMA U RAŠTEVIĆU Otac nakon svađe sina ranio nožem pa otišao u polje i oštricu zabio sebi u prsa!

Obiteljski sukob u Rašteviću pokraj Zadra u srijedu je završio krvavo: otac V.B. (48) je sina L.B. (26) ranio nožem, nakon čega se pokušao ubiti nožem u srce, javlja Slobodna Dalmacija.

Nož je sebi zabio u prsa, ali nije pogodio srce, pa su obojica prevezeni u zadarsku Opću bolnicu na pružanje liječničke pomoći, gdje su im konstatirane lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

– U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za navedeni događaj, tako da je moguće da dođe i do prekvalifikacije djela – rekla je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

Dodala je kako je u 17.30 sati 48-godišnjak najprije verbalno napao 26-godišnjaka, a potom ga ozlijedio oštrim predmetom, nakon čega se udaljio. Nedugo nakon toga, pronađen je s ozljedama za koje se pretpostavlja da je sam sebi nanio.

Incident se odigrao u dvorištu susjedne kuće, gdje je oko 17.30 sati otac s 1,06 promila alkohola u krvi najprije verbalno napao sina, a potom ga i ozlijedio nožem.

Kada je shvatio što je učinio, pobjegao je u polje, gdje se pokušao ubiti tako da je nožem htio probosti srce. Nedugo nakon toga pronađen je na jednoj uzbrdici u Rašteviću s ozljedama od noža. Navodno je, prema pričama mještana, sinu zamjerao način vođenja života, a posebno sklonost opijatima.

– Ćaća ga je navodno vidio u nekom neprirodnom stanju i nije mogao to prihvatiti. Poludio je, izgubio živce, pa ga ranio i pobigao u polje, a onda napao i sebe. Pronašli su ga s nožem u prsima. Srećom, sve nije završilo i gore – rekli su mještani Rašetevića u kojem je otac sam živio sa sinom. Prema zadnjim informacijama iz policije slijedi mu prijava za kazneno djelo protiv života i tijela.

Izvor : Jutarnji.hr
Foto : Vladimir Dugandžić / CROPIX

Možda Vas zanima