U organizaciji Male škole nogometa HNK Primorac održan 2. nogometni turnir za djecu

U organizaciji Male škole nogometa HNK Primorac, 11 i 12.svibnja održan je 2. nogometni turnir za djecu uzrasta U-9 (2010 godište i mlađe) i U-11. (2008 godište i mlađe). Sudjelovale su 34 ekipe iz raznih dijelova Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Prvi dan se turnir održao na stadionu HNK Primorca,prve ekipe započele su igru već u 9h utakmice su se igrale po 20min .Službeno otvorenje turnira bilo je u 14 sati uz defile svih prisutnih ekipa i kratak govor dogradonačelnika Marjana Štopfera.
Cijeli dan su tribine bile pune, pjevalo se i navijalo sa svih strana do 21 sat kad je prvi dan turnira i završio. Da nitko ne ostane gladan pobrinuli su se Duo Peka i pekara Luiđi, koji su bili jedni od sponzora turnira.
U nedjelju su svi sudionici turnira u jutarnjim satima imali besplatan ulaz u fun park Mirnovec jer su četvrtfinale, polufinale i finale trebale započeti od 14 sati . S obzirom na jaku kišu,loše vremenske uvijete za igru, turnir smo prebacili u dvoranu OŠ Biograd. Pune tribine,raspjevani navijači bodrili su ne samo svoju ekipu, nego i ostale igrače i ekipe.
turnir je završio oko 19 sati sljedećim poretkom:
U-11:
4. Sabunjar-Privlaka
3. Dinamo Zg
2. Velebit Benkovac
1. Primorac Biograd

U-9:
4. Dinamo Zg
3. Zadar-Zadar
2. Sveti MIhovil-Sutomišnica
1.Hajduk Split

Možda Vas zanima