Pulestri pobjednici jednodnevnog turnira u Buliću

Na turniru je sudjelovalo 18 ekipa iz Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Po tropskim vrućinama na turniru je sudjelovalo 18 ekipa iz Zadarske i Šibensko-kninske županije. Mnogobrojni gledatelji pod stoljetnim jasenima na bulićkim livadama uživali su u kvalitetnim utakmicama i lijepim potezima malonogometnih majstora. Većinu utakmica pobjednika su odlučivali penali i to sve govori koliko su ekipe bile kvalitetne i podjednake.

Organizatori turnira ponudili su široku ponudu jela i pića. Novčanih nagrada nije bilo, ali zato su četiri prvoplasirane ekipe za svoj veliki uspjeh dobile pečene janjce i odojka. U finalnoj utakmici snage su odmjerile domaćin Bulić i Pulestri iz Polače , a u borbi za treće mjesto igrale su ekipe Duo Pegla Zadar i Bulić II.

U finalnoj utakmici bila je prava rovovska bitka , gdje se ginulo za svaku loptu i mnogo sjajnih prilika s obje strane. Utakmica je u regularnom dijelu završila pravedim remijem 1:1. Pristupilo se ruletu izvođenja penala u kojem su Pulestri bili uspješniji , pobijedili su konačnim rezultatom 3:1 i ponosno podigli pobjednički pehar.

U utakmici za treće mjesto Duo Pegla tijekom cijele utakmice bila je bolji protivnik , pobjedivši 2:0 domaću ekipu Bulić II .

-Velika hvala poglavarstvu grada Benkovca , koje je prepoznalo važnost ovog turnira za naše mjesto i pomogli su nam značajnim novčanim sredstvima. Zahvaljujemo se našim sponzorima i svim ekipama koje su došle u ovolikom broju na naš turnir. Mještani Bulića pokazali su svoje zajedništvo i dali su veliki doprinos u organizaciji ovog tradicionalnog turnira. – rekao je na kraju predsjednik Mjesnog odbora Bulića, Marin Rubelj.

Igralište na livadama u Buliću. Gledatelja: 300. Suci: Krešo Zrilić i Damir Lerga.

Finale: PULESTRI POLAČA – BULIĆ 3:1 (1:1)

PULESTRI POLAČA :L.Mršić, A.Mršić, Serdarević, S.Prtenjača, Z.Prtenjača, Perković, Marković, Kulaš, Đodan, I.Erlić-Špic 1, L.Erlić. Voditelj ekipe : Ivica Perković

BULIĆ : A.Šarić, B.Nakić, K.Nakić, A.Maričić 1, I.Nakić-Ićun, J.Šarić, N.Nakić. Voditelj ekipe : Jere Nakić

Utakmica za 3. mjesto : DUO PEGLA ZADAR-BULIĆ II 2:0

DUO PEGLA ZADAR : Alić, Surać, Mrkić, Prendža 1, I.Rubelj, Šarić, Katuša 1, Stura, D.Rubelj. Voditelj ekipe : Živko Rubelj

BULIĆ II: Z.Nakić, L.Maričić, T.Rubelj, A.Šimunac, K.Šarić, Vučenović, Zrilić-Stampi, M.Nakić. Voditelj ekipe : Petar Nakić-Pećar

Najbolje ekipe

1. mjesto: Pulestri Polača – 3 pečena janjca + pehar

2. mjesto: Bulić – 2 pečena janjca+pehar

3. mjesto: Duo Pegla Zadar – 1 pečeni janjac+pehar

4. mjesto: Bulić II – gajba pive

Tekst i foto : Marko Ledenko-Mane

Možda Vas zanima