Malonogometni turnir Pakoštane 2019. : Pola duzine Pakoštana!

Malonogometna momčad Pakoštana izašla je na centar igrališta osvojenim pokalom u Biogradu večer prije , kada su porazili Croatiu i tako se u uspješnoj igri ovog ljeta okitili velikim pokalom pobjednika. Oduševljenju nije bilo kraja na tribinama, a tako je i susret počeo sa Aqva klubom. Odmah su domaćini „napali“ i preko svojih odličnih vezni Maksana, Lokina i Barešića i Stojanova koji je zabio prvi zgoditak, pokazali tko je gazda u Pakoštanima. Lijep se igra u polju, pomažu Pakoštanima i protivnici no ne mogu do gola. Ovaj odlični susret Pakoštane je pobijedilo sa „pola duzine“ zgoditaka. Vidljivo je da momčad ima glavu i rep, da je satkana od pravih malonogometnih znalaca, a sve je to lijep u jedan odličan „orkestar“ uglazbio Luka Šarin.

U drugom susretu iako se u najavi davalo šanse za pobjedu Tinju, nisu uspjeli, Eding Tribunj je preko svog najboljeg pojedinca Šimuna Popova koji je zabio tri zgoditka i bio nezadrživ i nerješiva zagonetka za domaćin, odnijeli pobjedu. Na kraju večeri Domino je pao istina jednim zgoditkom no Fortuna Drage ga je odnijela i tako sebi u vrlo kvalitetnoj utakmici donijela prolaz u sljedeće kolo.

PAKOŠTANE – AQVA KLUB 6:0

PAKOŠTANE – Malonogometno igralište kod škole. Gledatelja 300. Suci: Krešo Zrilić i Damir Lerga.

PAKOŠTANE: Šarin, Naksan 2, M. Bačkov, Vučkov 1, Barešić, Lokin 1, Čudina, F. Bačkov 1, Stojanov 1. Voditelj: Luka Šarin.

AQVA KLUB: Mrkić, Kalcina, Žutelija, Bobić, Ćurković, M. Čačić A. Čačić, Ugrinić, Marinović, Nimac. Voditelji: Luka Desnica i Kristian Knez.

TINJ – EDING TRIBUNJ 1:4

TINJ: Jurjević, Peraić, M. Jurjević, Prtenjača, H. Jurjević, Bobanović, Erlić, Perković 1, Colić, Bašić, S. Bašić , Čačić. Voditelj: Mladen Čulina.

EDING TRIBUNJ: Baričić, Remšak, Stipaničev 1, Bračanov , Popov 3, Troskot, Ćoran. Voditelj: Šimun Popov.

DOMINO – FORTUNA DRAGE 0:1

DOMINO: Pavlović, Ćirjak, Zanić, Petrović, Peraić, Šimić, Bačić, Jurica, Šitum, T. bašić, Katuša. Voditelj: Marijan Buljat.

FORTUNA DRAGE: Zdrilić, Stojanov, Knez, I. Vulin, M. Vulin, Bačić 1. Voditelj: ivan Vulin.

Večeras će se odigrati dvije utakmice po ljedćem:

U 20 sati HU Antonio Jurjević –Drage,

U 21 sat Otpisani – Young boys.

Ivica GJERGJA

Možda Vas zanima