Malonogometni turnir “Pakoštane kup 2019. “

Malonogometaši Pakoštana mogu i „prekovremeno“!

Na otvaranju večeri malog baluna sučelili su se Skalice, mlada potentna momčad iz Splita koja očevidno je zna igrati mali balun, no nervoznija je od „Mosora“, a na drugoj strani mirne tihe Drage koje su znale „valjati“ rezultat i na kraju pobjedu, koja je čista kao suza. Drage su skrenuli na svoju igru pozornost. „Boysi“ predvođeni Nikolom Abramovićem „misteriju“ Gabre, koji je doveo i predsjednika kluba Antu Makasna na susret nije mogao zaustaviti, boysi su bili bolji i slavili pobjedu. MNK Pakoštane koje su na tribinama imale izuzetnu podršku, samo sat vremena prije ovog susreta sa Vruljama igrali su susret u Biogradu na tamošnjem turniru i pobijedili Vranu 5:0.
U početnoj fazi utakmice nije dečkima iz Pakoštana sve išlo za nogom, „ohladili“ su se dok su dostigli „radnu atmosferu“ trebalo je vremena. Kada su ušli u nju tada je Jure Lokin dva puta pogodio „sridu“, a „vjetar“ Martin Bačkov riješio susret na svoj osebujan način. Uzeo je loptu od svog gola krenuo u slalom , nanizao dvojicu trećemu je prebacio loptu preko glave i onda rezantnim udarcem zabio zgoditak, o kome se još priča, a kako je pozdravljen na tribinama Martinov potez trebalo je to vidjeti. Tribunj je lako izašao na kraj mladom momčadi Smiljevca koja dosta toga obećava no sada su joj trenutno takve mogućnosti. Trebaju dosta raditi, dok je Tribunj čvrsta dobro posložena momčad koja će igrati značajnu ulogu na turniru. Gauni se prošetalo „San Pedrom“ i pobjedili bez borbe 3:0, jer se ovi nisu pojavili na susret.
SKALICE – DRAGE 0:3
PAKOŠTANE – Bonačić, Matić, Roso, Čičiš, Ora, Katalinić. Voditelj: Ante Matić.
DRAGE: Nonković, Žilić, Katuša, Colić, Čirjak 2, Šare 1, Vulin. Voditelj: Karlo Peričić.

YOUBG BOYS CB H2O BENKOVAC – GABRE 4:1
YOUBNG BOYS CB H2O BENKOVAC: Dragaš, Lučić 1, Ilič, Šušak 2, Duvančić, Abramović 1, Šendula, Župan, Anić. Voditelj: Nikola Ilić.
GABRE: Lokin, Radas, Čudina, Škara, Plazina, Stojanov, Marić 1, Jurjević, Bašić, Krhan, Vukoja. Voditelj: Miro Lacman – Lošić.

PAKOŠTANE – VRULJE 3:1
PAKOŠTANE: J. Šarin, Rosan, M. Bačkov 1, Lokin 2, Barešić, R. Barešić, Čudina, Stojanov, F. Bačkov, Bakija, Vučkov. Voditelji: Ante Lacman i Luka Šarin.
VRULJE: Marković, Cibarić, Atlagić 1, Šipić, Lokin, Mitrović, Gegollaj. Voditelj: Zoran Atlagić.

TRIBUNJ – SMILJEVAC 3:0
TRIBUNJ: Baričić, Klarin, Škugor 1, Ćoran, Braćanov 1, Stipanićev 1. Voditelj: Rafalo Baričić.
SMILJEVAC: Vrkić, Ljumeži, M. Zdrilić, K. Zdrilić, Zubčić, Nakić, Knez.

SAN PEDRO – GAUNI 0:3 BB.

U petak je slobodan dan, a u subotu se igraju tri utakmice počevši od 20 sati.

Tekst i foto : Ivica GJERGJA

Možda Vas zanima