Dogovorena utakmica legendi FC Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije u pulskoj Areni

Nogometne legende minhenskog Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije, odmjerit će snage u pulskoj Areni 8. srpnja, u sklopu spektakularnog programa kojeg priprema Turistička zajednica Istarske županije.

Nogometne legende minhenskog Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije, odmjerit će snage u pulskoj Areni 8. srpnja, u sklopu spektakularnog programa kojeg priprema Turistička zajednica Istarske županije.

Tako će pulska Arena po prvi put postati nogometno borilište, odnosno malonogometno igralište. U parteru Arene postavit će se malonogometni teren veličine 40 puta 20 metara, a ulaznice će se prodavati na internetu i na blagajni ispred Arene. Prodaja bi trebala krenuti 14. lipnja.

Rezultat je to strateškog partnerstva Istre – FC Bayern koji je potpisan u lipnju prošle godine, a sklopljen je na tri godine.
Također, prije prijateljske i revijalne ukamice, od 25. do 27. lipnja u Istri će boraviti oko 110 predstavnika uprave njemačkog prvoligaša, suvlasnika i strateških partnera Bayerna.

Strateško partnerstvo FC Bayern Münchena i Istre, predstavlja najveći i najznačajniji marketinški projekt u turizmu, a za Istru strateški projekt u pozicioniranju destinacije

Osnovna ideja strateškog partnerstva bila je spojiti dva premium branda putem kojih bi se stvorila identifikacija kvalitete i vrhunskih proizvoda na način umrežavanja marketinških aktivnosti u offline i online segmentu, e-marketingu, socijalnim mrežama te konkretne marketinške kampanje u suradnji s Bayernom.

U okviru strateškog partnerstva TZ Istarske županije je ugovorila 10 projektnih aktivnosti marketinškog karaktera kako bi iskoristila snagu branda FC Bayerna Muenchena i tako ugradila dio imidža i reputacije Bayerna u brend Istre. Taj ugovor predstavlja najveći i najsnažniji iskorak destinacije Istre u marketinškom smislu, a učinci tog partnerstva imat će utjecaj na globalnoj razini prije svega radi popularnosti legendarnog kluba u cijelom svijetu.

Bayern je jedan od četiri najbogatijih nogometnih klubova na svijetu koji ima 25 posto vlasništva podijeljeno na jednake udjele između renomiranih tvrtki: AUDI, ALLIANZ, ADIDAS, dok preostalih 75 posto čine 299.000 članova koji su suvlasnici kluba. Raspolažu sa 4.300 službenih fan klubova te preko 340.000 članova. U cijelom svijetu imaju preko 652 milijuna simpatizera te preko 70 milijuna folowera na društvenim mrežama.
hrturizam

Možda Vas zanima