ALISA I BIJELI ZEC 11. srpnja : Premijera na 25.ZKLJ

Na 25. Zadarskog kazališnom ljetu pogledajte u četvrtak, 11. srpnja u Kazalištu lutaka Zadar s početkom u 21:30 sati premijeru dramsko-plesne predstave ALISA I BIJELI ZEC nastalu prema priči L. Caroll Alisa u zemlji čudesa u produkciji Zadarskog plesnog ansambla.

STVARALAČKI TIM :

Režija/dramaturgija: Marija Šarić Ban

Koreografija: Sanja Petrovski i ansambl

Kostimografija: Marija Šarić Ban

Glazba : Davor Gobac /izbor

Dizajn svjetla: Igor Petrovski

Oblikovanje zvuka: Matea Bilosnić

Vođenje tona : Tomislav Kraljević Shome

Uloge:

ALISA: Ruby Ivosić

BIJELI ZEC : Patricia Gospić

KLOBUČAR: Nataša Kustura

KRALJICA HERC/GUSJENICA: Natali Perić

CERIGRADSKA MAČKA:/karta devetka Tea Vuksan.Ćusa

PUH:/karta dvojka: Marta Huber

OŽUJSKI ZEC : Marija Pehar

Ansambl ( karte, tijelo gusjenice, likovi iz sna ): Natali Perić, Marta Huber, Tea Vuksan-Ćusa, Marija Pehar, Sara Jusup, Anđela Matulić, Nina Pavić, Ema Rukavina, Katarina Trošelj, Zara Kadija, Dora Šokota,: Vito Sikirić, Ivan Šarlija,Tomislav Šango

Suradnici:

Voditelj tona: Tomislav Kraljević Shome

Izrada kostima: Nataša Perović, Vernarda Stipanićev, Vilma Mazija, Hanja Kresović

Nova predstava ZPA govori o željama, odrastanju i nadi, o snovima i nekoj drugoj stvarnosti. Inspirirana je pop artom i nadrealizmom te modernim i suvremenim umjetničkim pravcima i ikonama 20. i 21. stoljeća. Radnja se odvija u dalekoj budućnosti a poveznica s originalnom pričom je Bijeli Zec. Kroz sinergiju pokreta, likovnosti i kazališta, propituju se razne estetike nudeći nova rješenja u što se odlično uklapa autorska glazba Davora Gopca. Predstavu izvode plesači ZPA. Namijenjena prvenstveno djeci i mladima, no izuzetan je materijal i za odrasle.

Ulaznice su u prodaji na www.croatia-tickets.com i na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati te sat vremena prije početka predstave u Kazalištu lutaka Zadar. Cijena ulaznice iznosi 50,00 kuna.

Možda Vas zanima