Poslovna radionica Sell Croatia održana u Rimu

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Italiji organiziralo je još jednu u nizu poslovnih radionica pod nazivom Sell Croatia za predstavnike gospodarskih turističkih subjekata iz Hrvatske i Italije.

Nakon Milana (2017.) i Torina (2018.) ovogodišnje izdanje održano je u Rimu 14. studenoga 2019. za područje južne Italije. Sve nazočne pozdravio je i zaželio uspješan rad veleposlanik RH u Italiji Jasen Mesić, predsjednica Udruženja talijanskih putničkih agencija FIAVET Ivana Jelinić te u ime organizatora direktorica Predstavništva HTZ-a u Italiji Viviana Vukelić.

Na radionici je sudjelovalo ukupno 20 turističkih subjekata iz Hrvatske, među kojima su hotelske tvrtke, turističke agencije, nacionalna zrakoplovna kompanija Croatia Airlines, brodar Jadrolinija te 60 talijanskih partnera, pretežito turističkih agencija iz regije Lazio i okolice. Cilj susreta bio je povezivanje talijanskih i hrvatskih profesionalaca u turizmu kroz ostvarivanje novih kontakata na tržištu s partnerima te jačanje postojećih. Nakon radionice organizirano je i druženje svih sudionika gdje su se dodatno razmjenjivala iskustva i kontakti, a podijeljene su i brošure o Hrvatskoj te prigodni suveniri.

Ova poslovna radionica može se ocijeniti kao izuzetno uspješna ne samo po broju hrvatskih i talijanskih sudionika nego i po kvaliteti realiziranih kontakata koji otvaraju mogućnost još snažnijeg djelovanja na talijanskom tržištu.

Možda Vas zanima